Svatomartinské menu

Rezervace přijímáme na tel. 601 069 247
Objednávky na celou husu nebo kachnu, přijímáme nejpozději do 7.11.2023

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky a nudlemi60 Kč
Husí rillettes s cibulkou, domácí chléb90 Kč
Kachní játra na červeném víně a jablkách, domácí chléb90 Kč
Grilované kachní prso s kaštanovým pyré, naše bramborové noky opečené na kachním sádle260 Kč
Pečená husa, bílé a červené zelí, houskový knedlík nebo bramborové lokše390 Kč
Pečená kachna, bílé a červené zelí, houskový knedlík nebo bramborové lokše270 Kč
Bramborové lokše s mákem a povidly60 Kč
Pošírovaná hruška v červeném víně, vanilková zmrzlina90 Kč

Restaurace Měšťanská
beseda Kojetín

Provozní doba

Pondělí –  Čtvrtek 
Pátek
Sobota 
Neděle 

10:30 – 22:00
10:30 – 24:00
11:00 – 24:00
11:00 – 21:00

Polední menu

25.3.2024 -28.3. 2024 11:00 – 14:00

Týdenní nabídka
1. Penne zapečené s mletým vepřovým masem a mozzarellou 175 Kč
2. Bramborové knedlíky plněné uzeným se zelím a cibulkou 185 Kč
3. Bao Buns s pečeným teriyaki bůčkem, asijský salátek 195 Kč

 

Salát: Čočkový salát s marinovaným vepřovým masem, bagetka 165 Kč 

Dezert:  Naše vanilko-čokoládové tartufo s lískovými oříšky 70 Kč

 

 Pondělí

Polévka: Celerová s mrkví a petrželkou

4. Kuře pečené na másle, dušená rýže 140
5. Smažený květák, vařené brambory, naše tatarská omáčka 140Kč

 

 

Úterý

Polévka: Italská rajčatová polévka

4. Vepřová kotleta zapečená s chorizem, šťouchané brambory 140
5. Kuřecí nudličky s kukuřicí, dušená rýže 140 Kč

 

Středa

Polévka: Kuřecí vývar se šunkovo-sýrovým svítkem

4. Naše kuřecí nugetky se sýrem, vařené brambory 140
5. Vepřová kýta na francouzské hořčici, těstoviny 140 Kč

 

Čtvrtek

Polévka: Fazolová s uzeninou
4. Honzíkovy buchty 140

5. Pštrosí vejce, bramborová kaše 140 Kč

6. Vepřové výpečky se špenátem, houskové knedlíky 140 Kč

 

Pátek

                 À la carte

Rezervujte si místo v restauraci

Rezervace nad 8 osob je možná pouze telefonicky na čísle +420 601 069 247

Galerie

Pro vstup na stránky musíte být starší 18 let.